Koulutus

TOTTELEVAISUUSKOULUTUS

IPKY:n kouluttajat opastavat palveluskoiran perustottelevaisuudessa. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat treenaajat! Treenata voi joko (koe)tavoitteellisesti yksilöohjauksessa tai arkitottista ryhmässä.

Viikoittaiset tottelevaisuuskoulutukset alkavat 27.4. klo 18. Torstaina 27.7. ei tottelevaisuuskoulutusta, kenttä varattu bh-kokeelle.

Treenit ovat yhdistyksen virallisella koulutuskentällä osoitteessa Ukonhauta 1, Virmutjoella

Jos tulee kysyttävää, otathan yhteyttä koulutusvastaava Hennaan / ikiliikkuja12(at)gmail.com

Kenttä on varattu 9.5.-26.9. parittomien viikkojen tiistaisin klo 17-19 SRY Kymenlaaksolle.

HAKU- ja JÄLKIKOULUTUS


Maastotreeneistä kiinnostuneet ottakaa yhteys koulutusvastaava Hennaan / ikiliikkuja12(at)gmail.com

 

20160521-untitled-44 20160604-untitled-3-2 20160605-untitled-27

 

Immola

LIIKKUMINEN IMMOLAN LENTOKENTÄLLÄ ON LUVANVARAISTA:

Katso tästä kartta käyttöoikeusalueesta, joka on kartalla oleva sininen alue. Alueelle saa kulkea Linkokivenkadun kautta pysähtymättä liikkumiskieltoalueella, joka on kartalla oleva vihreä alue.

Kaikkien jäsenten, jotka liikkuvat lentokentän alueella on pidettävä mukana kuvallista henkilökorttia (ajokortti), joka on esitettävä kysyttäessä ja mainittava IPKY. Jäsenluettelo on rajavartiostolla.

Liikkuminen lentokentällä on säänneltyä turvallisuuden takia ja osaan maastoista voi kulkea kentän kautta vain kouluttajan johdolla. Kouluttajista voi kysyä koulutusvastaavalta.

Pyydä jotakuta kouluttajaa opastamaan liikkumisessa tai ole yhteydessä johtokuntaan. Vintturi, vaijerit, narut yms. on AINA kierrettävä ja suurta varovaisuutta noudatettava kentällä liikuttaessa.